Gavekort til "MOUSSE OG GLAZE FOR TEENAGERE"

850,00 kr.
Mængderabat
Køb 2 pladser eller flere = 700,00 kr. pr. plads

Giv et gavekort til en mindeværdig oplevelse! Jeg tror på at den bedste gave er en oplevelse. Og når det handler om at give teenageren den perfekte gave bliver mulighederne ret begrænsede. Dette bagekursus er for den bageglade teenager som elsker at stå i køkkenet:


Kalder alle bageinteresserede teenagere! 

Er du klar til at trække i forklædet og lære alt om mousse, glaze og sirligt pynt?

Du kommer til at bage 6 fine små kager med mousse, indlæg og glaze på en sprød og lækker bund. Du for mulighed for selv at vælge form, farve, pynt og smag i indlægget så du ender ud med dit helt eget mesterværk. Du får naturligvis dine mesterværker med hjem sammen med en grundopskrift så du kan vise dine bageskills derhjemme. 

Kurset er for dig der har bagt før og elsker at stå i køkkenet.


Voksne kan vente i skolestuen hvor der er kaffe og the, tage en tur på Fru Møllers eller lave et "kiss and drive" og afhente bagefter. Der er desværre ikke plads til at de voksne kan deltage eller se på i bageskolen.


Der serveres frugt, juice, kaffe, the og vand under kurset.


Varighed: ca. 3,5 timer inkl. pause

Aldersgrænse: fra 11-17 år

Deltager: 1 person pr tilmelding


Jeg sørger for sprit, afstand og god hygiejne for at undgå smitte i VORES BAGESKOLE og følger myndighedernes retningslinier for COVID-19. Der er nedsat kapacitet i bageskolen og vi tager alle gældende forholdsregler.

Antal
1
Tilføj til kurv

Obs! Dette er et gavekort til et bagekursus. Du modtager en unik kode til senere booking af kurset med den leveringsmetode du vælger ved betaling. Gavekortet er gyldigt i 12 måneder fra købsdatoen.