Gavekort til "BAG MED BØRN"

899,00 kr.
Mængderabat
Køb 2 pladser eller flere = 750,00 kr. pr. plads

Giv et gavekort til en mindeværdig oplevelse.

Kurset hvor barnet er hovedperson og bliver dagens mesterbager!

Drømmer du om at bage de flotteste cup cakes med smuk frosting på toppen og alt det krymmel du kan drømme om dryssende om ørene? Har du en lille mesterbager gemt i maven, drømmer du om at deltage i Den Store Bagedyst eller er du bare glad for at gå i køkkenet?

Du kommer til at bage og pynte 12 cup cakes, som du naturligvis tager med hjem bagefter. Der er god tid til hjælp og masser af plads med kun 6 stationer i VORES BAGESKOLE.

Kurset handler om at hjælpe børn til at tage kontrollen i køkkenet og give dem successen ved at komme i mål med 12 smukke cup cakes. Kurset er for børn i alderen 5-11 år og deres voksen. For bag et hvert bageglad barn står en voksen klar til at gribe, åbne, tørre op eller andet kedeligt. For her er det barnet der er køkkenchef, og den voksne der er lærling.

Der serveres frugt, juice, kaffe, the og vand under kurset.

Varighed: 3 timer inkl. pause

Aldersgrænse: fra 5-11 år

Deltager: 1 barn + 1 voksen pr. tilmelding

Obs! Dette er et gavekort til et bagekursus. Du modtager en unik kode til senere booking af kurset. Vælger du print-selv får du en fil du kan printe og udfylde derhjemme, du kan også give gavekortet digitalt ved at videresende ordren til modtageren. Gavekortet er gyldigt i 12 måneder fra købsdatoen.

Jeg sørger for sprit, afstand og god hygiejne for at undgå smitte i VORES BAGESKOLE og følger myndighedernes retningslinier for COVID-19. Der er nedsat kapacitet i bageskolen og der forefindes mundbind til deltagere der ønsker dette.

Antal
Tilføj til kurv